Ilona Pabis
Diëtist & Gewichtsconsulent
+31 (0)6 27972435
ilona@pabishealth.nl
Batavenpoort 19
3991 JC Houten

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!

Direct naar de diëtist zonder verwijsbrief

Naar de diëtist zonder verwijzing

Vanaf 1 september 2011 kunt u ook zonder verwijzing naar Pabis Health. De directe toegankelijkheid van de diëtetiek maakt dat de drempel lager is om contact te zoeken voor professioneel dieetadvies op maat.
In de praktijk betekent het dat u geen verwijsbrief van een arts meer nodig heeft. Natuurlijk staat het u vrij om eerst uw arts te raadplegen voor u zich tot de diëtist wendt. U bepaalt dat gewoon zelf en het kan prettig zijn om rechtstreeks te gaan, omdat u dan sneller aan de slag kunt met het aanpassen van uw voeding en eetgedrag.

Wat doet de diëtist als ik daar rechtstreeks heen ga?
Als u rechtstreeks naar Pabis Health gaat zal de diëtist eerst een screening uitvoeren. Dat houdt in dat de diëtist eerst gaat bepalen of u met uw klachten en uw hulpvraag wel aan het juiste adres bent. Voor deze screening hebben wij een aanvullende scholing gevolgd. Daarnaast is het prettig voor u én uw huisarts als u met een screeningsrapportage naar uw huisarts kan gaan indien dit noodzakelijk blijkt.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Vergoeding
In 2012 wordt de diëtist vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Het bedrag / aantal uren dat vergoed wordt per kalenderjaar is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435. Wij kunnen vrijblijvend checken wat uw verzekering vergoed. Het is mogelijk dat een beperkt aantal zorgverzekeraars u in 2012 nog om een verwijzing van uw huisarts verzoekt. Voor informatie hierover kunt u bij Pabis Health terecht.

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!