Ilona Pabis
Diëtist & Gewichtsconsulent
+31 (0)6 27972435
ilona@pabishealth.nl
Batavenpoort 19
3991 JC Houten

Dieetadvisering in 2013 vergoed door zorgverzekering.

Vergoeding dieetadvisering in 2013.
De kosten van een consult bij Pabis Health worden in 2013 vergoed vanuit uw verzekering. U heeft recht op 3 uur dieetadvisering per kalenderjaar vanuit uw basisverzekering. Het bedrag / aantal uren dat daarbuiten vergoed wordt is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Pabis Health: 06-27972435 of u kunt het nagaan bij uw zorgverzekeraar.

Wanneer gaat u naar de diëtist?
Voedingsadviezen zijn geschikt voor iedereen; niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Het kan zijn dat u langs komt i.v.m. klachten zoals; gewrichtslijtage / verminderde conditie / te hoog cholesterol / te hoge bloedsuikers (Diabetes mellitus I of II) / afvallen of aankomen / goede voeding bij zwangerschap(swens) enz. U bent ook van harte welkom als u gewoon fijner in uw vel wilt zitten door gezonde voeding / beter eetpatroon / voeding bij (top)sport en andere hulpvragen. Wij zijn uw steun in de rug en zullen u op vele manieren motiveren!

Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek!