Wilt u meer weten over gezonde voeding voor uw kind?

Heeft u een kind van 4 tot en met 13 jaar oud? En loopt u wel eens tegen uitdagingen aan als het gaat om een gezond voedingspatroon voor uw kind? Dan zijn wij op zoek naar u!
Aan de hand van een vragenlijst brengen wij graag in kaart waar de behoefte van ouders ligt als het gaat over gezonde voeding voor hun kinderen. De resultaten uit deze vragenlijst zullen gebruikt worden om een videoreeks te produceren, met als doel het ondersteunen van u in het vergemakkelijken van een gezond voedingspatroon voor uw kinderen. Aan het einde van de vragenlijst kunt u uw emailadres invullen, u krijgt dan kosteloos een intro-video met informatie en tips toegestuurd en een korting op het uit het onderzoek voortvloeiende beeldmateriaal.
De link naar de vragenlijst vindt u hier: https://forms.gle/p5a2XoNWWqPrdAvw5. Deze link werkt ook via de telefoon, u dient dan wel af en toe opzij te scrollen om alle antwoordmogelijkheden te zien. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 8 minuten en de antwoorden zullen anoniem en vertrouwelijk verwerkt worden.

Voor vragen over dit onderzoek kunt u mij een PB sturen of een e-mail sturen naar eva@pabishealth.nl.