Bedrijven

Voeding en lifestyle interventie voor gezondere en energiekere medewerkers! Tegenwoordig wordt er van medewerkers verlangd om onder hoge werkdruk optimaal te blijven functioneren. Er zijn meer kantoorbanen en we blijven langer aan het werk als vroeger. Des te belangrijker is de fysieke en mentale gezondheid van elk individu om het werk goed en met veel plezier te blijven doen. Voor meer informatie kunt u een folder opvragen en/of persoonlijk contact opnemen. Kijk ook op https://www.gezondeffect.nl/

Vitaal Personeel

Voeding en lifestyle interventie voor gezonde en energieke medewerkers!

Tegenwoordig werken we langer door en heerst er vaak een hoge werkdruk. Daarbij willen we graag optimaal blijven functioneren. Daarom is de fysieke en mentale gezondheid van elk individu heel belangrijk. Wanneer we op alle vlakken goed in ons vel zitten kunnen we het werk goed en met veel plezier blijven doen.

Bedrijfsdiëtist

Er zijn veel vitaliteit- en gezondheidsdoelen om met de bedrijfsdiëtist van Pabis Health aan de slag te gaan. Dit maakt dat u zowel in privé als op de werkvloer met meer energie, betere gezondheid en daarmee langer en plezieriger kunnen functioneren.

Pabis health komt op locatie om werknemers & werkgevers te adviseren en begeleiden. Dit scheelt het bedrijf & personeel tijd.