Over Pabis Health

Ilona Pabis

Mijn naam is Ilona Pabis, ik ben diëtist en praktijkeigenaar van Pabis Health.

In 2008 heb ik de 4 jarige HBO-studie ‘Voeding en Dietetiek’ te Amsterdam afgerond. ‘Diëtist’ is een beschermde titelnaam. Om gekwalificeerd te blijven moeten diëtisten jaarlijks bij- en na- scholingen volgen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedingsadviezen.

Voorafgaand heb ik in 2004 het ‘CIOS’ te Arnhem afgerond.  Met deze achtergrond kan ik u, naast voedings-adviezen, ook beweeg- / trainingsadviezen geven. Ook heb ik de specialisatie ‘voeding en (top)sport’ behaald, waar ik u, indien gewenst, in kan adviseren. lees verder onder ‘(top)sporters’

Kenmerken waaraan de adviezen  voldoen, zijn; Professioneel medisch handelen op basis van hedendaagse standaarden, zorgverlening op basis van de meest recente inzichten en wetenschappelijke onderbouwingen.

Wat maakt Pabis Health uniek? Het draait bij ons niet alleen om de voeding maar vooral om u als persoon. Wat is uw drijfveer en wat is uw persoonlijke motivatie? Waar zitten valkuilen en hoe gaat u ermee om? Door het volgen van de vele bijscholingen zoals o.a.; mindfull eten, positieve psychologie, eetbuistoornissen bij obesitas ben ik in de gelegenheid u goed te begeleiden.

Wij zullen u ondersteunen en u op vele manieren motiveren! Dit doen wij bijvoorbeeld door het geven van vele tips en trucs, kleine oefenopdrachten, leuke recepten en meer.

Kortom: u kunt vertrouwen op professionaliteit!

Pabis Health is aangesloten bij: