Over Pabis Health

Mijn naam is Ilona Pabis, ik ben diëtist en praktijkeigenaar van Pabis Health.

In 2008 heb ik de 4 jarige HBO-studie ‘Voeding en Dietetiek’ te Amsterdam afgerond. ‘Diëtist’ is een beschermde titelnaam. Om gekwalificeerd te blijven moeten diëtisten jaarlijks bij- en na- scholingen volgen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedingsadviezen.

Voorafgaand heb ik in 2004 het ‘CIOS’ te Arnhem afgerond.  Met deze achtergrond kan ik u, naast voedings-adviezen, ook beweeg- / trainingsadviezen geven. Ook heb ik de specialisatie ‘voeding en (top)sport’ behaald, waar ik u, indien gewenst, in kan adviseren. lees verder onder ‘(top)sporters’

Kenmerken waaraan de adviezen  voldoen, zijn; Professioneel medisch handelen op basis van hedendaagse standaarden, zorgverlening op basis van de meest recente inzichten en wetenschappelijke onderbouwingen.

Wat maakt Pabis Health uniek? Het draait bij ons niet alleen om de voeding maar vooral om u als persoon. Wat is uw drijfveer en wat is uw persoonlijke motivatie? Waar zitten valkuilen en hoe gaat u ermee om? Door het volgen van de vele bijscholingen zoals o.a.; mindfull eten, positieve psychologie, eetbuistoornissen bij obesitas ben ik in de gelegenheid u goed te begeleiden.

Wij zullen u ondersteunen en u op vele manieren motiveren! Dit doen wij bijvoorbeeld door het geven van vele tips en trucs, kleine oefenopdrachten, leuke recepten en meer.

Kortom: u kunt vertrouwen op professionaliteit!

Hallo, ik ben Joska de Kruijf, diëtist onder supervisie bij Pabis Health.

Al jaren werk ik met veel plezier in de uitgeverijwereld. Na een korte cursus over natuurvoeding werd ik echter zo enthousiast over de rol die voeding speelt in je gezondheid dat ik in november 2019 begonnen ben met de studie Voeding en Diëtetiek naast mijn reguliere werk. Wat een boeiende studie en wat heb ik al veel geleerd! Tijdens mijn stageplek bij Pabis Health heb ik deze theorie kunnen toepassen in de praktijk.

Als onderdeel van de studie moeten we ook veel zelf ervaren over voeding. Zo heb ik bijvoorbeeld een tijdje een zoutarm dieet gevolgd en ook een koolhydraatarm dieet. Deze ervaring helpt enorm bij het begrijpen van de uitdagingen waar mensen met een speciaal voedingsadvies tegen aanlopen. Door deze ervaring denk ik dat ik beter kan helpen. Ook de impact die kleine wijziging in voeding of leefstijl kan hebben op hoe je je voelt, kunnen enorm motiverend zijn. Zoals bijvoorbeeld, het hogere energiegevoel kan echt enorm motiverend zijn om gewoontes aan te passen en zo een bij jou passende gezonde leefstijl te omarmen.

Met mijn werk als diëtiste hoop ik veel mensen te kunnen helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen.

Mijn naam is Heera Warmenhoven en sinds september versterk ik het team van Pabis Health als diëtist.

Ik ben in februari 2021 afgestudeerd aan de HAN Voeding en Diëtetiek. Na mijn opleiding ben ik een ander pad ingeslagen. Ik heb ervaring opgedaan in de ouderenzorg als verzorgende. Ouder worden kan soms vervelende beperkingen met zich meebrengen. Bepaalde ziektebeelden maken het lastig om van voeding te kunnen genieten. Hiervoor zijn praktische dieetadviezen van belang. Een gezonde leefstijl werkt preventief, zorgt voor een vitaler leven en dus ook voor een verminderd risico op bepaalde ziektebeelden. In de ouderenzorg heb ik veel geleerd en deze kennis en vaardigheden pas ik graag toe in mijn adviezen.

Als diëtist begeleid ik je met het bereiken van een gezonde leefstijl. Samen gaan we op zoek naar een balans in het maken van gezonde keuzes en genieten, waarin de focus ligt op een gezond en volwaardig voedingspatroon. Over voeding raak je niet uitgeleerd wat resulteert in vele scholingen en cursussen in de toekomst!

Met veel enthousiasme ontmoet ik jullie graag. Ik bied ook avondspreekuur aan.

Tot dan!

Pabis Health is aangesloten bij: