Vitaal personeel

Voeding en lifestyle interventie voor gezonde en energieke medewerkers!

Tegenwoordig werken we langer door en heerst er vaak een hoge werkdruk. Daarbij willen we graag optimaal blijven functioneren. Daarom is de fysieke en mentale gezondheid van elk individu heel belangrijk. Wanneer we op alle vlakken goed in ons vel zitten kunnen we het werk goed en met veel plezier blijven doen.Aandacht voor preventie wordt steeds crucialer voor goede bedrijfsresultaten en het besparen van kosten.

Vitaliteit is het resultaat van een aantal aspecten. Denk hierbij aan een goede lichamelijke conditie, voldoende (nacht)rust, een heldere geest, sterke sociale banden, een goede werksfeer, gezonde voeding, zinvol leven en een positieve instelling. Des te beter dit met elkaar in balans is, des te groter is ons welzijn en zijn onze prestaties.

Voor optimaal resultaat wordt er door mij in een multidisciplinaire setting gewerkt. Zoals met ontspanningscoaches, fysiotherapeuten, stoppen met roken coaches en meer. Ik begeleid het gehele voedingstraject. Kijk voor meer informatie op https://gezondeffect.nl/duurzame-inzetbaarheid

Bedrijven waarvoor Ilona Pabis het voedings traject heeft verzorgd:

Insituform te Zoetermeer
Volker Wessels te Uden, Zwijndrecht, Maarssen en Lieren.
Mprise Veenendaal