Gezonde Voeding bij de Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf en je baby te zorgen, en een gezond voedingspatroon speelt hierbij een grote rol. Tegelijkertijd kan een uitdaging zijn om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen, zeker wanneer je voedingsbehoeften tijdens de zwangerschap veranderen.

Bij Pabis Health bieden we persoonlijk voedingsadvies en begeleiding op maat voor aanstaande moeders. We helpen je bij het samenstellen van een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon dat alle essentiële voedingsstoffen bevat die jij en je baby nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling. Door vroegtijdig te beginnen met een gezond voedingspatroon, is het mogelijk om zwangerschapsdiabetes en overmatig gewichtstoename te voorkomen.  

Of je nu op zoek bent naar advies over welke voedingsmiddelen je het beste kunt eten, welke je beter kunt vermijden, welke supplementen er voor en tijdens de zwangerschap nodig zijn of hoe je om kunt gaan met specifieke zwangerschapsklachten, onze diëtisten geven jou en je baby graag een goede start!

Wil je meer informatie over gezonde voeding rondom de zwangerschap? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

 

Maak direct een vrijblijvende afspraak!