Werkwijze

1e consult (intake)
Uw eerste consult bij Pabis Health is uw intake consult. We nemen de tijd voor u zodat we één en ander rustig kunnen bespreken. Naast medische gegevens, uw persoonlijke situatie en eet- en drinkgewoonten, worden ook uw wensen en verwachtingen besproken. Wij meten tijdens het consult uw lichaamssamenstelling om na te gaan in welke conditie uw lichaam zich bevindt en we bespreken deze resultaten. U krijgt schriftelijke richtlijnen mee zodat u zelf aan de slag kunt gaan. Vanuit het eerste consult stellen wij voor u een cliëntendossier samen en werken wij uw persoonlijke advies uit.
Denkt u bij het eerste consult aan het meenemen van; een geldig identiteitsbewijs, een eventuele verwijsbrief van uw (huis)arts en het pasje van uw zorgverzekeraar.

2e consult
Het vervolgconsult duurt een half uur. Hierin bespreken we uw persoonlijke advies dat u na het eerste consult heeft ontvangen. Past het goed bij u, is het haalbaar, zijn er knelpunten, zijn er vragen en niet onbelangrijk; is er al resultaat! We meten opnieuw uw lichaamssamenstelling en zorgen ervoor dat u goed verder kan gaan met uw advies. Na het 2e consult rapporteren wij (bij uw goedkeuring) aan uw arts.

Vervolgconsult
Dit consult is 20 minuten. Hierin bespreken we hoe het met u gaat en gaan we kijken naar de resultaten. Indien nodig passen we uw persoonlijke voedingsadvies hierop aan. De vervolgconsulten zijn een enorme steun om uw einddoel te bereiken! Na ongeveer 5 tot 8 vervolgconsulten sturen we (bij uw goedkeuring) een schriftelijke (eind)rapportage aan uw verwijzend arts. De vervolgconsulten kunnen doorgaan totdat we in overleg uw behandeling stopzetten.