Kinderen

Individuele Afspraak

Tijdens een afspraak bij Pabis Health geven we kinderen en hun ouders graag meer inzicht in het huidige eetpatroon. Kinderen maken in hun jeugd zowel verstandelijk als lichamelijk een enorme ontwikkeling door. Als ouder wilt u natuurlijk dat uw kind gezond opgroeit. Het is dan ook belangrijk dat kinderen voldoende en verantwoord eten, zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Maar wat zijn nou de juiste keuzes? De richtlijnen voor volwassenen zijn anders dan voor (jonge) kinderen. Denk hierbij aan het ontbijt, welke belegsoorten, zuivel/calcium behoefte, hoeveelheid boterhammen, welke (light)dranken wel of niet, snoepmomenten, zoutgebruik etc..

Wat doet u als uw kind nooit genoeg heeft aan de hoeveelheid eten? Of wat kunt u doen als uw kind juist een moeilijke eter is? Bij Pabis Health kunt u terecht voor een voedingsadvies op maat en voor diverse tips en trucs rondom uw vraagstuk.
Voorbeelden van vragen en adviezen waarvoor u en uw kind terecht kunnen bij Pabis Health zijn o.a.

  • - Overgewicht of ondergewicht
  • - Voeding voor, tijdens en na zwangerschap
  • - Moeilijke eter
  • - Grote eter
  • - Voedselallergie, intolerantie of overgevoeligheid
  • - Kinderen en Diabetes T1 of T2
  • - Buikpijnklachten
  • - Maar ook als u gewoon wilt weten of uw kind een volwaardige voeding tot zich krijgt

 

Bij het maken van een persoonlijk voedingsadvies wordt rekening gehouden met de wensen en gewoontes van het kind en de ouders. Hierdoor wordt het haalbaar en prettig, ook voor de lange termijn.

Nieuw! Online Cursus Gezonde Voeding voor Kinderen

Twijfel jij wel eens of jouw kind genoeg gezonde voeding binnenkrijgt? En hoe zorg je ervoor dat er een goede balans is tussen gezonde voeding en kind kunnen zijn? Met deze cursus ga ik jou als ouder helpen om op een laagdrempelige wijze dichter bij gezonde voeding te komen voor jouw kind!

De cursus bestaat uit 9 video’s van 15-20 minuten en is te bekijken wanneer het jou goed uitkomt! De onderwerpen die aan bod komen zijn:

1. Basis gezonde voeding voor kinderen
2. Gezond versus ongezonde voeding voor kinderen
3. Verzadiging voor kinderen
4. Duurzaam en plantaardig
5. Etiketlezen
6. Voeding en gerelateerde klachten
7. Voeding en sport
8. Recepten en uiteten
9. Broodbeleg en traktaties

Speciaal voor de eerste 50 deelnemers geldt er een introductietarief van €37,- voor de gehele cursus!

Bestel hier de online cursus direct!