(Top)sporters

Wilt u meer uit uw sportprestatie halen? Pabis Health kan u daar bij helpen. Samen kijken wij naar uw persoonlijke doel in combinatie met uw sportactiviteit.

Voeding en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, beiden helpen om u sterker en fitter te voelen. Door de voedingsinname te optimaliseren kunt u bijvoorbeeld meer halen uit uw kracht, uithoudingsvermogen en herstel om zo de sportprestatie verbeteren.Voor iedereen is een goede basisvoeding essentieel, ook voor de sporter. De basisproducten leveren namelijk de energie en voedingsstoffen die u nodig heeft. Hiernaast kan de basisvoeding uitgebreid worden met sport specifieke voeding. Hierbij kunt u denken aan extra eiwit inname bij krachtsport of bij duursport voldoende koolhydraten en een goede vochtvoorziening.

Ook geeft Pabis Health adviezen rondom suppletie bij iedere tak van sport op basis van wetenschappelijke inzichten. Uiteindelijk is de timing van de juiste voeding voor, tijdens en na sport  essentieel om te komen tot de optimale prestatie voor u!