Stagiaire Joska de Kruiff

Hallo, ik ben Joska de Kruijf en sinds begin november loop ik stage bij Pabis Health.

Al jaren werk ik met veel plezier in de uitgeverijwereld. Na een korte cursus over natuurvoeding werd ik echter zo enthousiast over de rol die voeding speelt in je gezondheid dat ik in november 2019 begonnen ben met de studie Voeding en Diëtetiek naast mijn reguliere werk. Wat een boeiende studie en wat heb ik al veel geleerd! Nu is het tijd om de theorie toe te gaan passen in de praktijk en daarom ben ik zo blij met mijn stageplek bij Pabis Health.

Als onderdeel van de studie moeten we ook veel zelf ervaren over voeding. Zo heb ik bijvoorbeeld een tijdje een zoutarm dieet gevolgd en ook een koolhydraatarm dieet. Deze ervaring helpt enorm bij het begrijpen van de uitdagingen waar mensen met een speciaal voedingsadvies tegen aanlopen. Door deze ervaring denk ik dat ik beter kan helpen. Ook de impact die kleine wijziging in voeding of leefstijl kan hebben op hoe je je voelt, kunnen enorm motiverend zijn. Zoals bijvoorbeeld, het hogere energiegevoel kan echt enorm motiverend zijn om gewoontes aan te passen en zo een bij jou passende gezonde leefstijl te omarmen.

Ik ben zeker tot en met september 2023 bij de praktijk betrokken en ik verwacht in die periode veel te leren van Ilona en ik hoop ook veel mensen te kunnen helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen.