Ricky Jochems start bij Pabis Health

Mijn naam is Ricky Jochems. Na het volgen van mijn opleiding Sport en Bewegingsagoog, ben ik met mijn interesse in voeding aan de slag gegaan. In 2018 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag afgerond. 

Waarom ik graag bij Pabis Health aan de slag ga? Ik krijg veel energie wanneer ik mijn cliënten kan helpen om van obesitas naar een gezond gewicht te komen en zich algeheel fitter te voelen. Daarnaast heb ik veel interesse in verschillende pathologieën en hoe voeding deze kan beïnvloeden. Door mijn ervaring als fitnessinstructeur en personal trainer in de sportschool, kan ik mensen effectief motiveren rondom voeding en beweging, om zo hun gezondheidsdoelen te bereiken.

In 2025 rond ik de opleiding tot vitaliteitskundige af. Hierdoor kan ik jou ook helpen met andere vraagstukken dan alleen voeding. 

Ik hoop jullie snel te zien bij de handboog in Houten.