Stagiaire sinds september 2020

Hallo! Mijn naam is Eva, diëtist in opleiding en sinds september 2020 stagiair bij Pabis Health.
In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Voeding en Diëtetiek. Hier heb ik voor gekozen omdat de dingen die je leert tijdens de studie zeer toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd over het effect dat voeding kan hebben op de gezondheid. Deze kennis maakt het makkelijker bewust gezonde keuzes te maken.

Zelf heb ik ervaren dat bezig zijn met gezonde voeding en beweging niet alleen goed voelt maar ook erg leuk kan zijn! Door op een juiste manier te eten kan je zo veel mogelijk uit jouw gezondheid halen. Bewegen zie ik hierbij als een belangrijk onderdeel; voeding en beweging gaan hand in hand.
Natuurlijk moet eten ook lekker zijn. Naast Voeding en Diëtetiek heb ik de opleiding Patisserie gevolgd. Hierbij hield ik mij bezig met het maken van de lekkerste gebakjes. Tijdens deze opleiding kwam ik er al snel achter dat een gezonde eetstijl niet aan komt op enkel kennis maar dat hier ook doorzettingsvermogen voor nodig is. Naast dat je moet weten wat gezonde voeding is moet je het namelijk ook nog gaan doen.
Door als diëtiste aan de slag te gaan kan ik kennis over gezonde voeding verspreiden en mensen motiveren om gezonde keuzes te maken. Het is in mijn ogen heel waardevol om zo bij te dragen aan iemands gezondheid en welzijn. Ik vind het daarom erg leuk om stage te mogen lopen bij Pabis Health.

Tagged , , ,