Werkwijze Pabis Health i.v.m. COVID-19

Bij Pabis Health hanteren wij de richtlijnen van het RIVM omtrent het corona virus.
Door gebruik te maken van een spatscherm tijdens het consult kunnen wij op een veilige manier met u spreken. Ook reinigen wij de oppervlakten in de consultkamer voor elk consult om u te verzekeren van een schone omgeving. Wij verzoeken u een mondkapje te dragen tijdens uw bezoek en hanteren deze maatregel zelf ook. Bij binnenkomst word er desinfectie aangereikt voor uw handen.

Wanneer u corona gerelateerde klachten ervaart vragen wij u thuis te blijven. U kunt contact opnemen met de diëtist om te bespreken hoe we het consult voortzetten. Dit kan zijn op een ander moment, telefonisch of via beeldbellen.

Kortom: U kunt in goede veiligheid naar de praktijk komen. Maar kunt er desgewenst ook voor kiezen om het consult digitaal te laten plaatsvinden.