Stagiaire Mariska ter Veld

Hoi! Ik ben Mariska ter Veld en zit momenteel in het laatste jaar van mijn opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN. Vanaf februari 2022 loop ik mijn eindstage bij Pabis Health. Ik vind alles rondom voeding en sport enorm interessant en heb onlangs ook mijn certificaat Personal Trainer in ontvangst mogen nemen.

Ik heb gekozen voor de opleiding Voeding & Diëtetiek omdat ik zelf lang geworsteld hebt met gezonde voeding. Alle kennis die achter de gezonde keuzes zit en het psychologische stukje wat er bij komt kijken maakt het een interessant geheel.

Ik mag dit laatste halfjaar stage lopen bij Ilona Pabis. Ik kijk hier enorm naar uit en hoop veel te leren van de verschillende gesprekstechnieken en alle kennis. Aan het eind van deze stage wil ik graag met zelfvertrouwen en genoeg kennis aan de slag te kunnen als diëtist. Hiermee wil ik graag mensen helpen een goede relatie met voeding te krijgen!