Voeding en lifestyle interventie voor gezonde en energieke medewerkers!

Tegenwoordig wordt er van medewerkers verlangd om onder hoge werkdruk optimaal te blijven functioneren. Maar hoe behoud je gezonde en energieke medewerkers? Er zijn meer kantoorbanen en we blijven langer aan het werk. Des te belangrijker is de fysieke en mentale gezondheid van elk individu. Waardoor het werk goed, langer en met veel plezier gedaan kan worden. Aandacht voor preventie wordt steeds crucialer voor goede bedrijfsresultaten en het besparen van kosten.

Gezond effectVitaliteit is het resultaat van een aantal aspecten.  Zoals een goede lichamelijke conditie, voldoende (nacht)rust, een heldere geest, sterke sociale banden, een goede werksfeer, gezonde voeding, zinvol leven en een positieve instelling. Hoe beter deze aspecten met elkaar in balans zijn, des te groter ons welzijn en onze prestaties.
Voor optimaal resultaat word er door mij dan ook tezamen met collega’s in een multidisciplinaire setting gewerkt. Kijk hiervoor op www.gezondeffect.nl

Tagged , , , , ,